Kwaliteit en service

Dierenartspraktijk Deurne: op afspraak of thuisbezoek.

De keuze van een dierenarts is zeer belangrijk. Als baasje moet u vertrouwen hebben in de persoon die uw huisdier moet behandelen. Op die manier krijgt het dier ook het gevoel veilig te zijn en geholpen te worden. Een goede communicatie tussen dierenarts, baasje en patiënt is dus van zeer groot belang.

Bij Felican, uw gespecialiseerde dierenartspraktijk in Deurne, weten wij hoe veel uw huisdier voor u betekent en daarom willen wij, net als u, steeds het beste voor het dier. Wij zorgen voor een zeer duidelijk en grondig onderzoek en een sluitende diagnose.

Indien mogelijk voorzien wij meteen de nodige medicatie, maar in sommige gevallen is overnachten is opname in onze praktijk noodzakelijk. Onze volledig uitgeruste ruimtes bevatten de beste apparatuur en zorgen voor een comfortabele omgeving tijdens het verblijf van uw dier.

Ook uw dier verdient de beste medische zorgen. Kies daarom voor de enige dierenartspraktijk in Deurne die weet hoe belangrijk uw dier voor u is en ook zo vlug mogelijk wil dat uw compagnon terug gezond en wel is.

Heeft uw dier medische verzorging nodig? Maak dan snel een afspraak bij dierenarts Felican in Deurne. Wij helpen uw huisgenootje er snel weer bovenop! Voor de veiligheid van uw dier geven wij geen instructies over de telefoon maar vragen wij om op consultatie te komen. Uiteraard komen we ook graag bij u langs! Bel ons voor een afspraak tijdens onze spreekuren.

Contacteer ons voor consultatie!
03 500 58 39 03 500 58 39