Snel de nodige hulp voor uw huisdier

Uw dierenarts van wacht uit Deurne staat dag en nacht paraat.

Bij Felican staan wij als permanente dierenarts van wacht uit Deurne steeds klaar om uw dier met de nodige zorgen te omringen. U kan bij ons zowel tijdens de week als in het weekend en ‘s nachts terecht voor alle dringende medische zorgen. Wij doen al het mogelijke om uw dier er zo snel mogelijk terug bovenop te helpen.

Alle kleine huisdieren kunnen bij ons terecht. Bovendien is onze praktijk volledig ingericht om zowel chirurgische als algemeen medische ingrepen uit te voeren. Hygiëne is bij ons zeer belangrijk en daarom hanteren wij de strengste maatregelen op vlak van ontsmetting en steriliteit. Twijfelt u of u zelf de nodige nazorg zal kunnen bieden na een ingreep? Kies dan voor hospitalisatie of dagverblijf tot uw dier terug volledig zelfstandig is.

Heeft uw dier dringend hulp nodig? Baart de gezondheid van uw hond of kat uw zorgen? Neem dan geen risico en contacteer ons meteen! Felican is als enige dierenarts altijd van wacht in Deurne en omstreken en zorgt voor een professionele behandeling van alle kleine huisdieren.

Heeft u vragen over de verzorging van uw geliefde huisdier? Kom dan langs op consultatie en dan overlopen wij samen de mogelijkheden om uw dier de verzorging te bieden die het verdient.

Bel ons meteen op ons gekend nummer: 03 500 58 39!

Contacteer ons voor consultatie!
03 500 58 39 03 500 58 39