Diagnose in een vertrouwde omgeving.

Dierenarts huisbezoek Deurne. Vermijd stress voor uw dier.

Heel wat dieren zijn extreem bang in de wagen of komen nooit buiten. Een ritje naar de dierenarts is voor die dieren dus geen pretje. Daarom verzorgen wij ook huisbezoeken.

Buiten onze consultatieuren komen wij graag bij u langs om uw dier te onderzoeken. Bij spoedgevallen of ’s nachts zal het dier echter toch op de praktijk moeten langskomen. Op die manier hebben wij steeds al het nodige materiaal meteen bij de hand om uw dier zo vlug mogelijk te kunnen helpen. Wanneer wij als dierenarts op huisbezoek in Deurne langskomen weten wij namelijk dat het in sommige gevallen fijner voor uw dier is om het in zijn of haar vertrouwde omgeving te laten. .

Raakt uw dier makkelijk gestrest of krijgt u hem of haar niet in een transportmand? Laat de dierenarts dan op huisbezoek komen (in Deurne en omstreken).Uw dier zal uw dankbaar zijn en wij kunnen uw dier bovendien veel makkelijker onderzoeken. Een diagnose kan dus veel sneller gesteld worden en uw favoriete viervoeter zal veel minder last ondervinden.

Bel gerust om een afspraak te maken via 03 500 58 39

Contacteer ons voor consultatie!
03 500 58 39 03 500 58 39